17 Aralık 2009 Perşembe

YENİ YIL EVİMİZ





En sevdiğim aylar aslında bahar ve yaz aylarıdır , fakat ben bir de aralık ayını çok ama çok severim çünki yeni yıl ağacımız kurulur , evimiz süslenir , yeni yıl da kimlerle olacağımız ve ne yiyeceğimiz tartışılır, kime ne hediye alacağımıza karar verilir, tabiki bir de ne giyecegimiz çok önemlidir.


Aslında son 4 yıldır yılbaşında ya ev de ya da bir sevdiğimizin evinde olmayı tercih ediyoruz , çünki aşkım yılbaşı gecesi dışarıda olmaktan pek hoşlanmıyor , aslında ilk yıllar bana biraz zor gelmişti ama şimdi kendisine hak vermiyor değilim , kesinlikle ev ortamında çok daha rahat , çok daha gönlünce ve tehlikesiz geçirebiliyorsun yeni yıl akşamını ....Dışarıdayken her an bir tehlikeyle karşı karşıyasın ....Acaba karşımdaki araçta alkollü bir sürücü olabilr mi ? ya da arabayı nereye park edeceğim ? ya da bu kadar kalabalıkta yemeğim sıcak gelecekmi ? İçeceğimi getirebilir misiniz pardon içeceğim nerede dedim ? gibi sorunlar yaşanıyor.

Sonuçta biz bu yılda sanırım evde geçireceğiz yeniyıl akşamını ...

Yılbaşı ağacımızı yakacağız.

Mumlarımızı yakacağız...

Berenkamın Noel anne elbisesini giydireceğiz..

Annemim iç pilavlı tavuğunu yiyeceğiz...( BEN HİNDİ SEVMİYORUM DA...ODA TAVUKLA YAPIYOR SAĞOLSUN...)

Aşkımın her yıl Görgülü Pastahanelerinde özel olarak yaptırdığı yılbaşı pastamızı yiyeceğiz...( KENDİSİNİN ORADA YILLARDIR SABAHLARI YEDİĞİ POĞAÇALAR SAYESİNDE ÖZEL BİR PRESTİJİ OLDU DA!!!!


Biz evimizi bayramdan önce süsledik , ve hemen hemen Berenkam sayesinde tam 1 aydır ev de bir yeni yıl çoşkusu yaşıyoruz...
Bunlar da yeni yıl evimizden görüntüler ...Sizlerde evinizi paylaşmak isterseniz blogum da yayınlamaktan zevk duyarım...
2009'UN EN GÜZEL SON GÜNLERİYLE LEZZETLİ HAYATLARLA KALIN....SEVGİLER...







Hiç yorum yok: