5 Şubat 2010 Cuma

BENİM GÜZEL PABUÇLARIM , DISNEY LIVE , PİNOKYO

Bu hafta Berenka'm ve ben çok dolu dolu bir hafta geçirdik , hatta Berenka'm bu tempoya dayanamayıp birazcık hastalandı ....
Onun için çok gösteri dolu bir haftaydı , hangisini anlatacağını şaşırdı , ama her çocuk gibi o da çok mutlu oldu , çünki geçtiğimiz hafta sonu aşkım ve ben onunla kaliteli bir hafta sonu geçirdiğimize inanıyoruz. Her gördüğü gösteriden bir şeyler öğrendi , hatta bize caka yaptı ...
Geçtiğimiz Cuma günü Babannişkosuyla Caddebostan Kültür Merkezi'nde Kadiköy Belediyesinin katkılarıyla sergilenen ''Benim Güzel Pabuçlarım'' isimli oyunu seyretti.

veya http://www.ckm.gen.tr/ sitelerini inceleyebilirsiniz.

Oyunun Konusu :Günün birinde sirke bir robot palyaço gelir ve yaşlı palyaço sirkten kovulur. Bu kadarla da kalmaz çok sevdiği pabuçlarını da elinden alırlar. Palyaçomuz pabuçlarını geri almak için iş aramaya başlar.Girdiği işlerden çocuksu duyarlılığı nedeniyle bir bir kovulur.Pabuçlarına asla kavuşamayacağını düşünüp umutsuzluğa kapıldığında, onu çok seven çocukların desteğiyle pabuçlarına kavuşur.
Renkli,eğlendirici, müzikli palyaço şovlarıyla ve şarkılarla görsel bir şölene dönüşen oyun, tiyatronun eğlendirerek öğretmek kuralını benimsemiştir.
Yazan/Yöneten: Dersu Yavuz Altun
Oynayanlar: Öze Solak, Güray Yazıcı,Deniz Biber, Sezgin Cengiz, Çağlar Tüfekçi, Nurdan Kalınağa




Cumartesi günü ise Disney Live'ı izledik , gösteri muhteşemdi , çok büyük bir prodüksiyondu.


Yalnız çocuklar için yükseltici koltuk minderi verilmesine rağmen ve bizim en önden 4. sırada oturmamıza rağmen salonun eğiminin olmamasından dolayı gördüğüm kadarıyla bütün çocuklar ya ayakta yada kolçakta oturarak seyretti .




Disney Live’da Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck ve Goofy’nin sunumuyla, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Sindirella, Güzel ve Çirkin masalları canlandırılıyor. Mickey’nin Masal Dünyası’nda, mutluluk veren masallar; görkemli bir dekor, etkileyici koreografi, yaratıcı ışıklandırma ve muhteşem kostümlerle ortaya konuyor.



Müzikal Gösteri 14 Şubat'a kadar Haliç Kongre Merkezin de devam ediyor, henüz kaçırmış sayılmazsınız.Biletler Biletix'te
ve Pazar günü Eti Çocuk Tiyatrosu'nun Pinokyo isimli oyunu Doğuş üniversitesi Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak minik izleyicileri ile buluştu , Berenkam arkadaşları Feyzoş ve Tolgayla beraber izledi .Eti Çocuk Tiyatrosu ve Pinokyo Türkiye'nin tüm illerini gezip , izleyiciyle buluşuyor. Eti Çocuk tiyatrosunu tıklayarak , oyun saatlerini ve yerlerini öğrenebilirsiniz. Biz hepsinden ayrı ayrı çok keyif aldık sizlere de iyi seyirler diliyoruz.

Hiç yorum yok: