17 Kasım 2011 Perşembe

FORUM İSTANBUL FASHION WEEKEND

18-20 Kasım  tarihleri arasında Forum İstanbul'da Cosmopolitan ve Power Fm sponsorluğunda Fashion Weekend'de süper kahramanlardan süper modellere genç modasıyla ilgili herşey olacak .

*Göz alıcı defileler
20 Kasım Pazar günü ise Forum İstanbul’daki genç giyim markalanın defileleri düzenlenecek. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin Caroline’i Wilma Elles’in de podyumda olacağı defilenin yanısıra, çeşitli markaların süper kahramanlar için hazırlamış oldukları özel koleksiyonlar aynı podyumda olacak.


*Jery stolwıjk ile styling
Türkiye’de ve yurtdışında birçok yeni yüzü keşfetmiş ve verdiği styling danışmanlığıyla onları ünlü birer model yapmış, Meg Ryan’dan Tarkan’a birbirinden ünlü isimlerle çalışmış olan fotoğrafçı, saç tasarımcısı ve makyaj sanatçısı Jerry Stolwijk de styling ipuçları, saç & makyaj şovları ve canlı fotoğraf stüdyosu ile saat 14:00-19:00 saatleri arasında Forum İstanbul Fashion Weekend’de olacak.


*Çizgi karakterler podyumda
  Etkinliğin en önemli parçası olan defileler kısmında 19 Kasım Cumartesi günü Forum İstanbul’da yer alan çocuk markalarının 2011-2012 sonbahar/kış koleksiyonları sergilenecek. Bugs Bunny, Tweety, Tazmanya Canavarı gibi çizgi karakterler de kendileri için hazırlanmış olan özel koleksiyonlar sergilenirken podyumda olacaklar.


*Süper kahramanlar aramızda ''Comics Party''

*Looney Tunes Partisi

*Çocuklar için tasarım atölyesi 
tüm çocuklar bu aktivitelerden ücretsiz olarak faydalanabilecekler .

Bendeniz de yarın akşam saat 21:00 da  Forum İstanbul Earth Cafe'de düzenlenen açılış Partisi olan ve Türkiye'de ilk kez yapılan DC SUPER HEROS PARTY 'de Lisans A.Ş.nin davetlisi olarak bulunacağım .
Power Fm 'in Dj Performanslarıyla çocuklar olmadan şöyle 2-3 saat eğleneceğim.
Merak etmeyin bu hafta sonunun tüm heyecanını mutlaka önümüzdeki hafta sizinle palaşacağım ...
Hepimizin süper bir hafta sonu olsun...

Hiç yorum yok: