8 Ocak 2010 Cuma

TARİHİ ADANA KAZANCILAR KEBAPÇISI


Kayınvalidemin doğum gününü aileyle beraber Kalamış'taki Tarihi Adana Kazancılar Kebapçısı'nda kutladık , çarşamba akşamı olduğu içinde çok sakin olan restoran tamamen bize kalmış gibiydi , daha doğrusu Berenkam'a kalmış gibiydi ...Bütün restoran gece boyunca onun çığlık ve kahkahalarıyla çınladı ... Allah'tan çocuklar için yapılmış çok da güzel olan bir oyun klübü ve çocuk bakıcısı hizmeti sunduklarından biz de rahat bir nefes alabildik. Aileler için süper nimet diyorum ben buna..
Servis çok güzeldi ....
Pideler sıcacık servis edildi ve sürekli tazelendi ,daha siz istemeden tereyağ peynirin gelmesi bile bir çok tanınmış kebapçıya fark atmasını sağlayabilir.
Mezelerden özellikle kırmızı biber içerisinde servis edilen patlıcan salatasına ve gavurdağı salatasına bayıldım...
veeee gelen adana kebap ve şiş kebabın sunumuna ......






Özellikle yurt dışından gelen misafirlerininiz için tercih edebileceğiniz bir mekan , eminim bir çok yabancı misafir bu sunumdan ve lezzet den etkilenecektir , zaten spesiyalleri de olan adana kebabı satırda yapılan makine kullanılmayan kıyma ile yapıyorlarmış , bu da adana kebabı özelleştirmiş .

Sonuç olarak 7 kişi yedik içtik ( alkol hariç) ve önceki resimde gördüğünüz kebap şovu mideye indirdik , ikram ettikleri meyvelerle kahvelerimiz yudumladık , güldük eğlendik , kayınvalidemin 58 yaş kutlamasını yaptık , 220 Ytl ödedik....( Fiyatı da makul bir ortalamada olduğundan daha da mutlu olduk ... )Tavsiye ediyorum , gidin , görün ....Afiyetle, hoş sohbetle kalın....

Hiç yorum yok: