14 Kasım 2014 Cuma

2015'E AZ KALA

Evettttt 2015'e az kala hazırlıklar başladı .
Yine yeni yeniden yeni bir yıla giriyoruz.
Belki yeni umutlar , yeni aşklar , yeni arkadaşlıklar , yeni dostluklar , yeni bebeler ( Dostluk ailemize yeni bir bebe daha geliyor inşallah ... O bir bey olacak Romano's baby boy ) 
Belki yeni arabalar , yeni evler , yeni işler , yeni oyuncaklar .
Belki yeni kişişel gelişimler , yeni kurslar , yeni spor dalları , yeni tatiller , yeni bir dil .
Yani herkes için farklı yeni bir başlangıç .
Hepimizin içinde kalmışlıklar , bu yıl mutlaka yapacağımlar ...
Belki ilk kez ailemizden biri olmadan başlayacağımız bir yıl (Canımız Emirimizin güzeller güzeli annesi Süheyla annemizi kaybettiğimiz gibi ...Canımız Dileğimizin anneciği can halamızı babası eniştemizi kaybettiğimiz gibi ... Canımız arkadaşımız Elif'in babasını kaybettiğimiz gibi ...Can kuzenler Nazlı-Evrenin kuzenini kaybettiği gibi ...Sedamın amcasını kaybettiği gibi...Ve daha niceleri gibi...Acısız da olmuyor hayat gibi ... Yeniden bir yerden başlamak gibi ...) 
Belki hayatımızdan zamansız çıkan sevdiğimiz insanlar (eş-sevgili-dost-arkadaş-gelin-damat-elti-bacanak gibi ...)
Belki zayıflamak , belki kilo almak .
Belki pişmanlıklar.
Öyle yada böyle bir yıl daha geçti .
Büyüdük , olgunlaştık , yazdık , çizdik , çalıştık , yorulduk , tükendik , sevindik , üzüldük , ağladık , ölene kadar ağladık , güldük , katılana kadar güldük , okuduk , öğrendik , unuttuk , hatırladık , bildik , bilemedik , yardım ettik , yardım aldık ,kızdık , kızdırdık , sevdik , sevildik ,sevmedik , sevilmedik ,kırdık , kırıldık...
Neler neler ...
Ama bitti ve başlıyor ...
En güzel tarafı da bu değil midir .
Bitiyorsa başlayacaktır.
Ben evle başlarım her zaman , evde ki değişimlerle girerim yeni yıla , sonra da kendime yapacağım yatırımlarla devam ederim .
Ruhumu arındırmaya , merhametimi arttırmaya , inancımı güçlendirmeye , sağlımı düzenlemeye , kendimi geliştirmeye , egomu sıfırlamaya adarım kendimi .
İnşallah bu yolda bi adım daha atabilirim bu yılda .
Evimiz de eski yılın son günü ailemizle yiyeceğimiz bir akşam yemeği yılı bitiriş , yeni yılın ilk sabahı yiyeceğimiz yılbaşı konseptli bir kahvaltı yılı açış olur belki bizim için .
Fikirlerden yararlanıp bizde güzel bir sofra yaratabiliriz . 
Yeni alacağımız bir sofra takımı , masa örtüsü , amerikan servis , peçete , mum , süs püs belki bize ışık tutar , kendimizi şarj etmemize , yeniye hazır olmamıza yardımcı olur . 
Mutlu musmutlu 2015 diliyorum .
Umutlarınız daim olsun .










Hiç yorum yok: